My New York Dream !

Drömmen om New York

Jag har länge haft en dröm om att åka till New York och ser hur livet där borta är. Först att åka som turist och se om det är som jag trott att det är, och sen om man kan tänka sig att leva där.

Jag sitter nästan varje dag och kollar på flygbiljetter dit och även lägenheter som man kan tänka sig att bo i.

Min dröm just nu för tillfället skulle vara att ha sin lilla extra unika lägenhet bland alla konstnärer i Soho med min lite mer unika inredda lägenhet. Den ska vara modern men mycket konstnärlig, jag kan förstå att det låter som ganska stora krav jag har, att liksom bo i Soho men hur coolt skulle inte det vara ?

En person som jag mer eller mindre beundrar är Faktiskt Fredrik Eklund som är en utav tidernas största mäklare i hela världen och säljer dem mest exklusive lägenheterna i hela New York och Stockholm. Hur coolt är det inte att en kille från lilla Sverige kan komma att starta upp ett företag världen över och helt plötsligt bli utnämnd till stjärnmäklare i tidningen New York Times.

Världen är allt liten och livet är inte så långt som vi tror, men det innebär bara att du ska kämpa allt mer för att nå dina drömmar och det är precis det jag ska !

new-york-city-twilight44EBTAF966CSF2KR_1 44EBTB1SI6CSF2QU_1 44EBTBCHI6CSF2TV_1 44EBTBKSA6CSF311_1

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “My New York Dream !

  1. Du måste absolut åka till New York, helt fantastisk stad!
    Tycker det var väldigt bra att du skrev att man ska kämpa för att nå sina drömmar, för det är så sant! Vill man något måste man vara beredd att kämpa för det, vill också gärna flytta till New York så det kommer även jag kämpa för. Lycka till med din resa till NYC 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *