NEW YORK DEL:1 (Weed lägenheten)

Nu var det ett tag sedan jag kom hem från New York och jag måste säga att det var verkligen en dröm resa. Det blev en del besvikelser med resan men i det stora hela blev det en helt FANTASTIKS resa trots allt.

Jag tänkte beskriva resan för er i bilder då en bild säger mer än tusen ord.bilder5

Dag 1: Tidigt på morgonen satt vi oss i bilen för en hel dag i underbara Arlanda. Haha ni hörde rätt, ”underbara Arlanda”, jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt att trava runt där då man kan shoppa och äta gott. Sedan fram mot 17.00 tiden gick vi på planet med höga förväntningar måste jag säga, helt utan att veta hur det skulle bli med lägenheten vi hade hyrt..bilder6  Dag 2: Dag 2 vart verkligen inte som vi hade tänkt oss, det börjar med att det första vi känner när vi kommer in i lägenheten är en stark doft utav weed. Det var verkligen jobbigt då vi hade så höga förväntningar på det hela och jag vart verkligen besviken. Weed eller droger i sig är något jag är 100% emot och tar stort avstånd från. Det hela började helt enkelt med att vi ringde hyresvärden och fick pengarna tillbaka, dock tog det ett antal dagar och vi fick bo i en väldigt liten men mysigt rum på ett lite mindre mysigt hotell i 3 dagar tills vi flyttade till ett hotell med högre klass.

Dagen fortsätter med att vi utforskar New York och tar oss upp till underbara Central Park mm_DSC0123

Central Park var verkligen galet fint_DSC0125 IMG_5024 IMG_5015IMG_5005Framåt kvällen tog vi oss till Time Square.. ett riktigt coolt ställe med så många roliga och underliga människor. Men bäst av allt bra shopping !

Fortsättning kommer !

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “NEW YORK DEL:1 (Weed lägenheten)

    • Hej på dig!
      Ahh exakt det var det, hade verkligen super roligt!

      Åhh tack vad snällt, fortsätt gärna läsa den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *