BÖGKOMPISEN

Okej när du kommer ut som homosexuell (vilket du inte behöver göra) så ska du passa dig för tjejer.

Jag brukar säga att det finns två olika sorters tjejkompisar, de som vill vara med vän med dig för att du är den du är medans den andra sortens tjejer som endast vill vara vän med dig för att du är homosexuell.

Det värsta jag vet är när jag hör tjejer säga ”min dröm är att ha en bögkompis”, SERIÖST? varför skulle du vilja ha en kompis som är bög, spelar det någon roll?

Och om man ska definiera vad en ”bögkompis” är så är det en kille som är till större delen feminin, gillar att måla naglarna osv. Det är som att de flesta tror att bara för att man är homo så är det ett lika med tecken att man gillar att göra tjejsaker. Jag är ju minst lika mycket kille fast jag gillar andra killar, jag gillar att träna, jag gillar att umgås med mina killpolare, jag gillar att spela tv-spel exakt som alla andra ”killar” gör.

Jag vet att det är jätte många killar runt om i världen som inte vågar komma ut ur garderoben bara för att de är rädda för att tas som ”bögkompisen” och att folk ska tro att man är lite mer tjejig. Det har målats upp som en bild av att alla killar som gillar killar är tjejiga men tro mig det finns så sjuk många killar runt om dig som du tror är värsta ”brudmagneten” men som egentligen är homosexuell.

Så tänkt efter vilka du väljer att umgås med, de som endast vill ha dig på grund utav din läggning eller dig som person. 

För eller senare får du reda på vem som är din riktiga vän!

623kl

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “BÖGKOMPISEN

  1. Bra skrivet! Fin bild btw!!

    sv: Tack sååååå sjukt mycket! Det här betyder så himla mycket. Som tack så kommer jag länka er i ett inlägg. Glöm inte nominera min blogg varje dag <3! Love u

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *