NEW YORK DEL:2

Här kommer bilderna från 3:e dagen i New York och äntligen har vi fått ordning på allt, no more weed apartment and no more bad feeling!

Äntligen har vi checkat in på det nya hotellet och dagen kan nog inte börja bättre, det är hela 25 grader ute och man kan gå runt i shorts och sola, helt underbart 🙂
Dagen började med att vi tog oss ner till grounde zero och skulle gå och se där de två tornen stod och även kolla in det nya fredom tower, det var verkligen mäktig måste jag säga, men det var helt klart en speciell känsla att vara där, när man vet att det är flera tusen personer som har dött där, HEMSKT! 🙁

Dagen avslutades med en enorm american pizza, awesom 😉bilder99uijhmIMG_5057  IMG_5052

IMG_5106uj

Den 4:e dagen blev faktiskt ganska lugn, vi bestämde oss för att ta oss ner mot Downtown som jag gillar väldigt mycket, det är väldigt mysigt och har många gamla gator vilket inte syns på bilderna men mysigt var det, och shopping blev det. Köpte faktiskt en grymt snygg väska från märket Guess, det är nog den finaste väskan jag haft. Äskar den 🙂

Efter lite härlig shopping i en massa butiker och överflödigt spenderande utav pengar (inte bra!) så bestämde vi oss att ta några utav gratis färjorna och åka förbi frihetsgudinnan, det var faktiskt inget speciellt att se henne om jag ska vara ärlig. Lite coolt att kunna säga att man sett henne men annars nej, hahah bitter… Men något som jag tyckte var coolt att man fick en väldigt fin överblick utav Manhattan, det är så stort men en då så litet på något sätt. Går inte att förklara…_DSC0257

IMG_4932 IMG_4939

IMG_5137Efter våran lilla tur som sjöpirater runt Manhattan så gick vi till våran favorit restaurang som låg i East Manhattan

IMG_5193

Kvällen avslutades med ännu mer shopping uppe i Uptown på Fifth Avenue, och så fick jag även syn på en minion som jag älskar i en utav världens störta leksaksaffärer 🙂

Mer bilder kommer !

blogstats trackingpixel

En reaktion på “NEW YORK DEL:2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *