EN BÖGS BEKÄNNELSE

Okej det finns något som jag går och irriterar mig rätt så rejält på. Det är något som jag tycker är ett viktigt ämne, men som egentligen inte borde vara det. Det är när en person ”kommer ut” med att han/hon/hen är homosexuell.

Jag menar varför är det så himla viktigt? visst på vissa personer kan det vara mer eller mindre tydligt att en person homosexuell. Jag vet inte om folk ser det som en självklarhet att jag gillar killar, men varför är folk ute efter ett sådant stort bekräftande när det handlar om exakt vad man är, VEM FAN BRYR SIG? Det är som om att folk inte alltid behöver ta det dåligt om man exempel säger att man är bög, men fortfarande så finns det ett bekräftande behov utav att veta.

Det är som att man får en stämpel rätt i sin stora panna där det står ”BÖG”, ”QUEER” eller vad nu ordboken tillåter. Varför ska det behöva vara så?

Jag tror detta kan vara ett mycket stort problem för dem som försöker att hitta sig själva och inse vad dem gillar. Detta stora problem tror jag även gör så för många att de inte vågar komma ut för att de är rädda för att få den så kallade ”bög stämpeln” i pannan, fast det kanske inte ens behöver menas som något dåligt.

Varför ha så bråttom, det viktigaste är att du kan stå för den du är och att du är stolt!

Du lever bara en gång!

DSC_055551 copy

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *