söndagsångest

Nu är det äntligen vår tid, ÄNTLIGEN!

Nu så får man sova en timma längre än vad vi fick göra innan, det blir allt ljusare ute och allt blir så mycket bättre, håller ni inte med mig? Jag älskar sommaren och hatar vintern som är så onödigt lång här i Sverige. Det är en av de många anledningarna som gör att jag skulle vilja flytta till en varmare bräddgrad och en mycket större stad.

En då kan jag inte undan gå att känna av söndagsångesten men jag får göra det bästa av det hela, hitta på något roligt helt enkelt. Naee nu ska jag ta och dra upp min pojkvän ur sängen och ta bilen ut till hans sommarstuga och njuta i solen där. Hoppas ni får en lika härlig söndag som mig

snapshot1

snapshot-002

snapshot-003

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *