I need a six month vacation twice a year

Just nu känner jag att jag vill gräva mig ett djupt hål och sedan hoppa ner i den och stanna där tills påsklovet kommer!

Jag är just nu så sjukt trött på allt plugg och det är väldigt mycket i skolan, det jag behöver är att åka på en liten roadtrip och festa! Sagt och gjort så är det redan planerat, jag och min pojkvän ska nämligen ner till underbara bästkusten och festa (Göteborg). Kommer bli så grymt roligt då det var länge sen jag träffade polarna där nere och vi kommer bli ett stort gäng som går ut så det ser jag fram emot.

Men vad vore ett lov utan en trip till Stockholm? jaa inget lov alls antar jag!
Därför blir det ännu en roadtrip till Stockholm och festa med två av mina bästa kompisar. Vi ska ut och undersöka Stockholms krogliv och vi har sikte på Gay klubben Wonk, har hört mycket gott om den klubben.

Jag har som sagt mycket att se fram emot och hoppas även att ni också har det 🙂

ej redi3 ej redi4ej redi2Här är några bilder från senaste resan till Göteborg, hade grymt roligt vilket kanske syns. Bjuder på den sista bilden!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *