My coming out of the closet story

Att konstant behöva gå runt och vara rädd att man inte ska bli accepterad, mobbad och hatad. Det var det jag var allra räddast för och speciellt för att berätta för mina föräldrar att jag var gay.

Histiorian i sig om hur jag kom ut för mina föräldrar är väldigt lång och komplicerad men jag ska försöka korta ner den så mycket det går!

Det hela började med att jag i flera veckors tid gått runt med en stor ångest, en ångest att jag inte kunnat känna att jag kan vara mig själv. Jag försökte vid flera tillfällen att berätta för dem men det gick verkligen inte jag kunde bara inte! Det hela slutade med att jag skrev ett brev till dem där jag berättade jag är Bisexuell, egentligen är jag gay men jag tänkte att det skulle bli enklare att säga att jag är bisexuell. Sagt och gjort jag skrev ett brev och lämnade det på köksbordet och sprang iväg till skolan.

Ni borde bara veta vilken panik jag hade, jag har aldrig i hela mitt liv haft en sådan ångest och det värsta av allt var att jag ångrade mig. Men det var för sent, min första lektion hade börjat och det fanns inget jag kunde göra. Några timmar senare fick jag ett sms av min pappa där det stod att dem älskar mig en då och att vi får prata senare när jag kommer hem. Något var fortfarande fel och jag hade världens ångest, jag ville verkligen inte gå hem, jag var så rädd för vad dem skulle säga.

Efter några timmars tröstshopping kom jag hem och både mamma och pappa satt i köket med brevet i handen. Herre gud jag ville bara sjunka under marken och stanna där. Mamma frågade mig om jag var säker och frågade hur jag kunde vara det. Hon menade inget illa, men det var fortfarande en jobbig fråga. Pappa sa då att det är väl något man antagligen födds till och inte kan göra något åt. Vi satt säkert och pratade i 2 timmar och det slutade med att dem sa att dem älskar mig lika mycket oavsett om jag är bi, gay straight eller vad fan som helst.

Men jag kan även förstå att det kan vara jobbigt för en förälder då de vill se sin son/dotter skaffa familj och barn, men vem har sagt att det inte går? IMG_5166

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *