NYC here I come

Jag är nog den lyckligaste killen i hela världen!

haha okej nu ska jag inte överdriva, låter väldigt fult att säga så men är så otroligt glad. Jag, min pojkvän och 2 kompisar har bokat en resa till NYC i augusti, det kommer bli så otroligt roligt då jag och min pojkvän har mer koll på vad man ska göra och inte göra sen förra gången vi var där.

Jag har redan nu resfeber och ser verkligen fram emot att åka, men det som är lite läskigt med att åka till New York är att det är svårt att lite på hotellen då dem är mycket dyrare än på andra platser på jorden och även standarden är inte den bästa.

Men vi hittade faktiskt ett nybyggt hotell som såg jättefint ut. Vi bokade ett dubbelrum då vi är 4 stycken som åker och tycker det kan vara roligt att bo tillsammans alla, sen är det verkligen ett stort plus i kanten då det är ett jätte fint kök i rummet , det känns mer som hemma då.

Hotellet kommer bli hur bra som helst och det ligger ungefär 5 min från Time Square, 10 min från Central Park och nära till allt i allmänhet.

Kommer bli grymt roligt.Guestroom3 Kitchen Lobby Skyline

Någon som bott här tidigare ?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “NYC here I come

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *