Kan man vara bisexuell?

Tom Daley är verkligen någon man kan kalla för ögongodis, eller vad säger ni 😉

Tom kom nu för ungefär 1 år tillbaka ut med att han var bisexuell och att han har träffat en kille, men nu ett år senare tar han tillbaka det hela och säger att han inte är bisexuell, han är 100 procent gay, det prisar vi herren för!

Jag tycker det är jätteroligt att allt fler kändisar och speciellt atleter kommer ut med sin sexualitet, men när det kommer till just bisexualitet så vet jag inte om jag tror på att någon är bisexuell.

Det kanske låter lite bisarrt att jag ens uttrycker mig så men någonstans inom mig så tror jag inte på bisexualitet, det känns som att antigen är man hetero eller gay, varför jag tror så är för att de flesta som kommer ut som homosexuella säger i början att de är bisexuella bara för att det ska bli lättare för omgivningen att ta in ens sexualitet, ett bra exempel på detta är Tom Dayley och mig själv.

Men egentligen så spelar det ingen roll vad man är, jag bryr mig inte och det borde ingen annan göra. Man får vara exakt vad man vill/ är, hetero, gay, queer, butchflata och vad nu ordboken tillåter.

Men vad tror ni kring det hela med bisexualitet, tror ni att man kan vara det? 
Tell me 😀

rs_634x851-140107164223-634.tom-daley-splash

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Kan man vara bisexuell?

  1. Jag är bisexuell, jag har alltid varit bisexuell, jag attraheras av så väl män som kvinnor och jag är trött på att konstant få min sexualitet ifrågasatt och förnekad!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Din åsikt är tyvärr vanlig i många gay kretsar där stark bifobi råder. Sexualitet är inte svart och vit.
    Några av oss kan förälska oss och känna attraktion tio människor oavsett kön. En stor rot till bifobi och biförnekelsen är just synen på sexualitet som antingen eller. Sen att det finns homosexuella
    som använder bi på det sättet motbevisar inte bisexualitet. Ibland väljer många som är bi att vara ”gay”” eller ”straight” för att slippa den tyvärr bifobin och biförnekelsen. Freddie Mercury, Angelina Jolie, John Mayard Keynes, Alfred Kinsey, Alexander Den Store, Lady Gaga med mera förnekar du existerar. Jag är själv bi, jag finns och är här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *