It’s okay to be gay

Visste ni att över 80% av alla homosexuella någon gång har blivit mobbade pågrund av sin sexualitet?

Men det slutar inte där, enligt www.gaybladet.se som är Sveriges modernaste HBTQ tidning har hela 37% av de homosexuella männen (13-18 år) försökt ta sitt liv pågrund av mobbning.

Siffran för lesbiska är ungefär det samma men däremot är den dubbelt så hög för dem som är transsexuella.. hur sjukt är inte det?

När jag ser dessa siffror blir jag sjukt ledsen och förbannad då människor runt om i världen blir mobbade på grund av sin sexualitet. Vi ALLA har rätten att vara dem vi är och det finns ingen i hela världen som har rätten att inte låta dig vara den du är

Jag vet att det finns dem som har noll IQ i samhället, både unga och vuxna som tror att dem kan klanka ner på en. Jag har själv upplevt det och har lärt mig att hantera detta. Som homosexuell kommer du ständigt bli nedklankad av andra människor som anser att det inte är rätt att vara på ett viss sätt. Men tro mig det blir lättare, du måste bara lära dig att se dessa påhopp som tomma ord, för du kan inte gå hela livet och ta åt dig för det kommer aldrig att sluta.

Nu menar jag verkligen inte att vi homosexuella ska sluta kämpa för våra rättigheter för det ska vi absolut inte göra. Det jag menar är att du måste lära dig att lägga energi på rätt saker. Som exempel finns det ingen mening att lägga energi på någon som exempel säger onödiga bögkommentarer som exempel ”fan vad gay” osv.

Istället ska vi kämpa mot de större orden runt om i det globala samhället, skapa rättvisa och friare liv för människor runt om i världen

e7e01d7a3d81eb5c2f24bdba42a3ebf4-273b0dd8a0861cc6d3e98632005bd2499

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *