today’s eye candy

Min kärlek för Instagram är en av de större kärlekarna jag har, förutom kärleken för min pojkvän och familj, dem älskar jag självklart mer. Men Instagram är enligt mig helt klart den bästa appen som finns och jag måste sorgligt nog erkänna att jag är beroende av Instagram.

Det bästa med Instagram är att det är så roligt att följa andra människors liv och bli inspirerad, sen är det självklart extra roligt att kolla in snyggingar som min nya favorit bloggare Barrett Pall. 

Barret Pall är en rysk snygg supermodell som bor i New York City där han är signad för Q modells. Han jobbar också som bootcamp tränare och beskriver sig själv som en hopplös romantiker, hur intressant låter inte det?

Jag måste även nämna att han är en riktigt duktig skribent och skriver otroligt intressanta och inspirerande inlägg.

Så du vill ha godis för ögonen och läsa inspirerande inlägg då är hans blogg mer än rätt för dig må jag säga
Gå in här och läs riktigt inspirerande blogg 🙂

13968121405931398717069718

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *