It really sucks to be home again

It really sucks to be home again, Tillbaka till den kalla, mörka och tråkiga hösten!

Ska jag vara ärlig så känns det inte alls bra, jag vill verkligen inte vara i detta land nu. Jag menar Sverige har inte den där city känslan och coola karaktären som New York har. Men det är väll som man säger ” det är inget att hänga läpp över”!

Men strunt samma, mer om själva resa nu då och ja vad kan man säga, det finns så mycket att prata om. Men i helhet har resan till NYC vart helt underbar och mycket bättre än min förra resa till New York, det har inte vart några problem alls,everything just went so smooth, som de säger i NYC 😉

Jag är så glad att jag åkte tillbaka igen för vi har träffat på så många coola människor och varje dag såg vi stora film inspelningar på gatorna, så häftig känsla! Faktiskt så hamnade vi i mitten av en reality serie på en mysig resturang som vi var på. Först tyckte vi det var jobbigt med alla människor och kameror, men sen när vi förstod vad som hände så tyckte vi det var roligt! Dock så vet vi inte vilken serie det var som spelades in så det var synd, men som man säger all publicitet är bra haha 😉

Ännu en rolig sak som hände var att jag faktiskt blev tillfrågad att vara med i en photoshoot så självklart tackade jag ja. egentligen var det ingen stor sak men det var fortfarande roligt haha 🙂
carlos david

Här är en av bilderna från fotograferingen 🙂 Ska jag vara ärlig så gillar jag inte bilden, ser trött ut vilket jag var.. Det bjuder jag på 😉

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.