All kärlek är bra kärlek

Som ni säkert har märkt så är HBTQ community något som jag stöder till 100 procent, det är något som ingen kan säga emot! Jag är själv är gay och det är något jag är mycket stolt över 🙂 Om jag hade fått chansen att bli straight/hetro hade jag aldrig valt det, fastän det inte är det lättaste att vara homosexuell i dagens globala samhälle..

Men jag har nu under de senaste dagarna fått kommentarer från upprörde personer som har läst ett inlägg där jag diskuterar kring bisexualitet (läääs här). Jag skrev bland annat om att jag inte riktigt tror på bisexualitet till hundra procent och där måste jag faktiskt rätta mig själv och förklara hur jag faktisk menade!

Visst jag skrev exempel som att jag inte trodde att man kan vara bisexuell och då fick jag kommentarer som att jag hade bifobi för bisexuella. Det har jag absolut inte, tycker bara det är coolt att man kan vara det. Men jag tror att det finns många som säger att det är bisexuell fastän de inte är det, vilket är heeelt OK för mig, men jag tror många använder det som en ursäkt för att dom exempel inte vågar säga att dom är bög osv. Jag tror självklart att det finns dom som är bisexuella men jag tror det är väldigt få som är det, jag tror att dem flesta som säger att dom är bi har en ”tendens” att antingen luta år hetro  eller homo hållet.

Så sammanfattat jag tror absolut på att det finns dom som är bisexuella men att det är många som säger så för att det är lättare att berätta att man är bi än gay/lesbisk. Sen vill jag även be om ursäkt till alla er som tog illa upp och som var irriterade. Men det är i alla fall så här jag tror och har själv upplevt det även genom mig själv, vänner mm.

Men kom ihåg det viktigaste, all kärlek är bra kärlek ! (L)

Skärmavbild 2014-10-12 kl. 20.01.46

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.