En Biljonärs vardag!

Att tjäna mycket pengar är något som jag tror många strävar efter, kanske lite för mycket ibland. Men ibland blir jag nästan rädd över hur människor tänker. Jag skulle som exempel hellre ha ett jobb som jag trivs med och tjänar helt okej än att ha ett jobb som jag hatar och tjänar miljontals med pengar. Men som biljonär kan du dock köpa allt du önskar dig och tro mig min lista är lång och dyr haha 🙂

1. Privatjet: Tänkt dig att ha en egen privatjet! Tänk så många ställen du skulle kunna åka till och hur skönt det måste vara att inte behöva tänka på incheckningar osv. Och om du helt plötsligt någon dag känner dig för att åka till Bahamas, ja då är det bara att göra det! Inte skulle ni säga nej till ett plan som detta ? 😉 Private jet interior2. Lyxig hemmabio: Tänkt dig att ha din alldeles egna biosalong fast mycket lyxigare än de stora allmänna biosalongerna. Där du kan bjuda in dina kompisar i stora sköna fåtöljer som bjuder på förstklassig filmkänsla. Tänk vad mysigt man skulle kunna ha det!spacious-home-cinema-with-comfy-couches-in-soft-gray-and-large-screen-of-TV
3: Pool med inbyggd bar och grill: Att ha en egen pool hemma är något som blir allt mer och mer vanligt i hemmen, men tänk er att lyxa till det med ett utomhus rum som har anslutning till poolen med barstolar och en grill. Hur lyxigt är inte det? Tänk dig att kunna sitta i poolen samtidigt som du sitter vid baren och dricker goda drinkar, hur grymt är inte det ? 🙂5fe567317b2490d3b13283b13117bfd5
4. Din egna ö:
Att äga en egen ö mitt i ett paradis som exempel Filipinerna skulle jag aldrig säga nej till, tror faktiskt att jag till och med skulle döpa den efter mig själv haha 🙂 Att ha en egen ö är ju perfekt, tänk dig att du kan bjuda över dina nära och kära på en tropisk semester som de kan flyga till med din privatjet. Du kan fira alla högtider där som annars är jobbiga att fira hemma. Jag hade helt klart skaffat en privat ö.Luxury-Private-Island-In-The-Seychelles-

Vad hade du valt? hata ditt jobb och tjäna miljoner eller älska ditt jobb och tjäna normalt? 🙂

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.