usa VS asien

Är det bara jag som tittar på Hollywood fruar?
Tycker det är så himla underhållande och mina favorit karaktärer är Åsa Vesterlund och Britt Ekland, så himla härliga 🙂 Dock så blir man riktigt avundsjuk på att de får leva i The Land Of Angels, grymt avundsjuk, men främst av värmen!

Jag och min pojkvän har faktiskt suttit och kollat på resor nu i helgen som var och vi vet inte riktigt vart vi vill åka. Något som vi dock är överens om är att det ska bli minst två veckors resa vilket det oftast blir när vi reser och sen att vi ska ta oss till värmen. Problemet är dock att om man vill ta sig till värmen nu i vinter så betyder det att man inte kan resa till något närliggande land i Europa. Fast ska jag vara ärlig så ser jag inte det som något problem, det är väll som jag brukar säga ju längre bort du reser desto bättre är det.

Vi tittade i alla fall på resor antingen till de varmare delarna i USA exempel Hawaii eller Asien, exempel Thailand. Så vi får se hur det blir, kommer troligen att boka resa nu i veckan 😉

UntitledBild 2014-10-14 kl. 20.53 #3
Vad hade ni valt? Åka till USA(Hawaii eller Los Angeles) eller Thailand?

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.