Show yourself for LGBT people in russia!

Nu tänker jag prata om något som jag tror de flesta människorna börjar bli lite trötta på OCH NEJ det är inte politik. Utan det handlar om ett närliggande land som många människor inte kan relatera så bra till, Ryssland!

Som ni säkerligen vet så är Ryssland ett land som är väldig homofobiska och har anti-gay lagar vilket jag tycker är vidrigt! Men det är något som jag inte riktigt förstår, hur kan ett svensk popband med två homosexuella killar (Niklas Vestberg& Fredrik Olofsson) bli så populära där, tycker faktiskt det är lite konstigt! Kanske det är så att det ryska folket egentligen inte är homofobiska utan den ryska regeringen?

Men nu till det jag egentligen vill prata om! Det här bandet har i vilket fall kommit med en ny singel som heter ”Take it off” och även två nya musikvideos. Anledningen till varför dom har gjort två musikvideos är för att den första variationen är för ”gay”, det är en musikvideo där män dansar runt halvnakna, vilket låter värre än vad det är. I den andra musikvideon som är mer hetro har dom ersatt några killar med tjejer som dansar istället och det är endast den videon som får spelar i Ryssland, inte den andra.

Är det bara jag som tycker att det är lite dumt av dom att göra så? Visst jag kan förstå att dom inte vill förlora sin publik men å andra sidan så är dom inte sig själva och stolta för den dom är. Jag tycker att dom istället borde ha visat sig själva och stå för den dom är, och visa sig för de ryska HBTQ personerna. Vad tycker ni?

man-meadowGå in och lyssna på mer om själva händelsen med Aftonbladet: klicka här 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.