Bokat Thailand

Känns verkligen helt sjukt men jag och min pojkvän har nu bokat 3 veckors resa, kan knappt fatta det!

Vi funderade lite kring USA typ Los Angeles eller Hawaii men det blev faktiskt Thailand istället, kommer bli helt galet skönt. Vi åker den 29:e december, kommer ditt på nyårsafton och åker hem den 17:e januari. Så jag har verkligen mycket att se fram emot. Ska faktiskt bli skönt att fira nyår där nere för då slipper jag planera vad jag annars skulle ha gjort på nyår… Hahha vilket i-landsproblem 😉

Vi kommer att resa runt lite i Krabi provinsen vilket jag gillar väldigt mycket, våra 11 första nätter kommer vi att spendera på Koh Lanta. Vi har valt att lyxa till det lite de första dagarna och har bokat ett jätte fint spa hotell med riktigt fina rum. vi har till och med en jacuzzi i rummet och massage bänk och allt. Gissa om jag tänker bubbla och ta massage he he he 🙂

Kan berätta lite mer om resan längre fram, men som sagt kommer bli heeeeelt AMAZIIIING 🙂

DeluxeRoom1 DeluxeRoom2 SpaDeluxeRoom3 SwimmingPoolOverview2

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.