När den man älskar mest inte längre finns

Det värsta som finns är när en av de man älskar mest inte längre finns, bara försvinner från ens liv och aldrig kommer tillbaka. Ni som följer mig vet att jag har gått igenom saker som ingen bör göra vid min ålder, att se min syster dö. Jag var endast 8 år gammal och såg henne tina bort från mig på endast två dagar. Dessa två dagar var de jobbigaste dagarna i mitt liv. Jag försökte leva på hoppet men innerst inne visste jag att hon inte skulle klara sig.

Nu när åren har gått har jag lärt mig att acceptera hennes bortgång och lärt mig att det aldrig kommer bli som förr. Istället ska jag försöka fokusera på den tiden vi hade tillsammans, tänka på alla dessa fina minnen vi hade tillsammans. Men ju längre bort jag kommer från denna jobbiga period i mitt liv så känns det som att mitt minne tinas bort och det är det som skrämmer mig. Jag är rädd att glömma din doft, din röst och då vi kunde sitta och skratta åt allt. Jag är rädd att jag inte kommer minnas alla våra roliga minnen och  även så våra sämre minnen.

Det är mycket som händer i ens liv när någon nära till en går bort och det är mycket man måste acceptera även om man inte vill det. Men du får absolut inte glömma att allt som händer i ditt liv gör dig starkare. Det låter konstigt, men jag tror verkligen inte att jag hade vart den jag är idag om inte min syster hade gått bort. Det kan låta konstigt att säga det men jag är en då glad över vart livet har tagit mig. Utan allt detta skulle jag troligen inte kunna våga vara den jag är idag, jag skulle inte heller våga vara stolt homosexuell och vara lika öppen som person.

Jag kommer aldrig helt att acceptera min syster död men jag kan lära mig att leva med det, gå vidare. Det är inte fel att gå och sörja, det får man absolut göra. Men det viktigaste är att du lär dig att hantera dig själv och din sorg.

Du måste fortsätta leva och vara stolt!167318_10150120096734314_6290061_nSorgligt nog har jag inte många bilder på mig och min syster när hon levde, men varje gång jag tittar ut på havet så tänker jag på henne. Brukar säga att hon nu är en delfin som simmar runt och hoppar i havet, något jag verkligen tror på 🙂

 

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.