It’s my birthday

Kan inte riktigt fatta det men det är min FÖDELSEDAG 🙂 Känns faktiskt lite overkligt att fylla 20 år då jag fortfarande känner mig som 16, men jag vet att den här dagen kommer bli helt fantastisk. Jag har en fullspäckad dag framför mig då jag och en vän till mig ska gå och käka frukost på stan. Kommer troligen gå till ett mysigt café i Mood gallerian som är kända för sin frukost meny.

Kvällen blir även den fullrulle, jag och min finaste pojkvän ska ut på restaurang och äta. Vet att det är en mysig restaurang som har fransk mat vilket är grymt gott. Har dock aldrig vart där men när det gäller franska restauranger så brukar det alltid vara bra mat och bra klass på stället!

Känns dock lite tråkigt att inte kunna fira min födelsedag med min familj då jag nu har flyttat till Stockholm men ska dit nu i helgen 🙂 Bild 2015-02-12 kl. 08.24 #2 Bild 2015-02-12 kl. 08.24 #4 Bild 2015-02-12 kl. 08.25 #2En aning trött på bilderna måste jag medge, men det bjuder jag på!

 

blogstats trackingpixel

Kommentarer inaktiverade.