Gustav Åkerblom

Gustav Åkerblom heter jag som driver denna blogg !

Jag är en lite galen och crazy person som gärna syns och hörs, och gillar verkligen att bjuda på mig själv. Det är faktiskt något jag mer än gärna gör. så om ni letar efter en bloggare som bjuder på sig själv då har ni kommit 100 % rätt !

Jag skulle också beskriva mig som en Nicki minaj galen kille som är lite halt förälskad och någon dag ska jag få sätta min ring på hennes hand… yeahhhh right och det kommer ju verkligen att hända :(

Men här på bloggen kommer in få följa mitt roliga liv då jag skriver mycket om fotografering eftersom att jag arrangerar många olika modell fotograferingar och många andra sorts också. Ni kommer också få följa med  på några mindre modell jobb, men jag skriver också om livet och hur det är att ha förlorat en syster som stod mig mycket nära !

Så sammanfattat, om du är en galen och crazy person så har du kommit rätt. Denna blogg skriver jag mycket om mitt galna liv som tonårs fotograf. Jag skriver också om mycket personliga saker som jag tycker är viktigt.

Så om du gillar humor med mycket ironi,foto och allt det senaste så har du kommit helt rätt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *